16.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Προπτυχιακό πρόγραμμα στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Λεμεσού

Το Bachelor of Science (BSc) στα Οικονομικά αναλύει τον τρόπο κατανομής των σπάνιων πόρων, τονίζοντας τη σημασία της λήψης επιλογών μεταξύ ανταγωνιστικών εναλλακτικών. Το πρόγραμμα παρέχει εργαλεία για να κάνετε επιλογές σε τομείς όπως η συμπεριφορά των καταναλωτών και των επιχειρήσεων, η απασχόληση, η σταθερότητα των τιμών, το εμπόριο, τα διεθνή οικονομικά, η οικονομική ανάπτυξη, τα δημόσια οικονομικά και η δημόσια πολιτική.

Οι φοιτητές θα αποκτήσουν ένα σταθερό υπόβαθρο στα οικονομικά που τους προετοιμάζει να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα οικονομικά ή να ειδικευτούν σε κλάδους όπως η λογιστική, τα χρηματοοικονομικά, η τραπεζική, το μάρκετινγκ, η διαχείριση κινδύνων και άλλα. Με αυτές τις γνώσεις, οι απόφοιτοι οικονομικών μπορούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στη δημόσια διοίκηση, στον τραπεζικό τομέα, στις επιχειρήσεις, στην εκπαίδευση και στην έρευνα.

Η παρακολούθηση του προπτυχιακού προγράμματος γίνετε δια ζώσης στην αγγλική γλώσσα και έχει διάρκεια 4 έτη. Επιπλέον το πρόγραμμα σπουδών είναι εγκεκριμένο από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων (Ε.Α.Ι.Π) και αναγνωρισμένο από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (Κ.Υ.Σ.Α.Τ.Σ.). Στην Ελλάδα οι τίτλοι σπουδών είναι αναγνωρισμένοι από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest Articles