16.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία εξ αποστάσεως από το Πανεπιστήμιο Λεμεσού

Το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, όντας σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες, ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες γνώσεις και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην συμπερίληψη και την ποικιλομορφία.

Επιπλέον, παρέχει στους φοιτητές μια εις βάθος γνώση του τομέα, καλύπτοντας τόσο θεωρητικές όσο και πρακτικές πτυχές, ενώ παράλληλα το πρόγραμμα παρέχει ευκαιρίες για καθοδήγηση και ανάπτυξη ερευνητικών δεξιοτήτων, υποστηρίζοντας την επαγγελματική πρόοδο των φοιτητών.

Τέλος, όντας προσαρμοσμένο για άτομα από ποικίλα υπόβαθρα, το μεταπτυχιακό περιλαμβάνει πραγματικές περιπτωσιολογικές μελέτες, διαδραστική μάθηση και πρακτικές εμπειρίες για να προετοιμάσει τους φοιτητές για επαγγελματικές προκλήσεις.

Η παρακολούθηση του μεταπτυχιακού προγράμματος γίνετε εξ αποστάσεως στην ελληνική γλώσσα και έχει διάρκεια 3 εξάμηνα. Επιπλέον είναι εγκεκριμένο από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων (Ε.Α.Ι.Π) και αναγνωρισμένο από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (Κ.Υ.Σ.Α.Τ.Σ.). Στην Ελλάδα οι τίτλοι σπουδών είναι αναγνωρισμένοι από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest Articles