16.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Προπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Λεμεσού

Το πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA) παρέχει στους φοιτητές εις βάθος θεωρητική και εφαρμοσμένη γνώση των μεθόδων και της πρακτικής των επιχειρήσεων και των οργανισμών, με έμφαση στη διαχείριση, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη βιωσιμότητα.

Μαθησιακά αποτελέσματα:

• Έχοντας αποκτήσει τις θεμελιώδεις θεωρητικές γνώσεις στη λογιστική, τη διοίκηση, την επιχειρηματικότητα και την πληροφορική, οι φοιτητές θα αποκτήσουν μια βαθιά κατανόηση του επιχειρηματικού κόσμου.
• Θα έχουν αποκτήσει αναλυτικές και ποσοτικές δεξιότητες και την ικανότητα να διεξάγουν ανεξάρτητη έρευνα.
• Θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν μεταβιβάσιμες δεξιότητες, όπως η επικοινωνία, η δημιουργική σκέψη, η επίλυση προβλημάτων, η λήψη αποφάσεων, η δημιουργία ομάδων, η ηγεσία και η ικανότητα εντοπισμού προβλημάτων και ευκαιριών.
• Θα αποκτήσουν επαγγελματισμό, στάση “μπορώ να το κάνω”, ευελιξία, γρήγορη ανταπόκριση στις αλλαγές και κοινωνική ευθύνη.
• Θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν στην πράξη είτε εργαζόμενοι ως διευθυντές είτε ως επικεφαλής ομάδων σε έναν οργανισμό.
• Θα είναι εξοπλισμένοι για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο στη διοίκηση επιχειρήσεων, τη λογιστική ή άλλους συναφείς τομείς.

Η παρακολούθηση του προπτυχιακού προγράμματος γίνετε δια ζώσης στην αγγλική γλώσσα και έχει διάρκεια 4 έτη. Επιπλέον το πρόγραμμα σπουδών είναι εγκεκριμένο από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων (Ε.Α.Ι.Π) και αναγνωρισμένο από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (Κ.Υ.Σ.Α.Τ.Σ.). Στην Ελλάδα οι τίτλοι σπουδών είναι αναγνωρισμένοι από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest Articles