16.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Τα Πάντα γύρω από την Εκπαίδευση

Η Ελληνική εταιρεία “Studyplan” ιδρύθηκε το 2011 από τον κ. Κωνσταντίνο Μανιφάβα ο οποίος ασχολείται με τον χώρο της εκπαίδευσης και αποτελεί το εχέγγυο επιτυχίας της εταιρείας.

Η “Studyplan” συνεργάζεται με τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ¨Διακρότημα¨ (Παγκράτι, Κάραβελ, Καισαριανή, Υμηττός) και Ξένης εκπαίδευσης ¨Ευρωγνώση¨ (Βύρωνας, Παγκράτι, Κάραβελ, Καισαριανή, Χαλάνδρι) αλλά και με Πανεπιστήμια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Βουλγαρία, Κύπρο, Ιταλία), αναλαμβάνοντας μαθητές από το νηπιαγωγείο έως και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Τα φροντιστήριά μας Ξένων Γλωσσών ¨Ευρωγνώση¨ αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των μαθητών από νηπιακή ηλικία έως και την απόκτηση τίτλων γλωσσομάθειας με στόχο οι σπουδαστές να εμπεδώσουν αυτά που μαθαίνουν καθώς και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες διαμέσου μιας ποικιλίας ασκήσεων που δίνουν έμφαση σε γραμματική, λεξιλόγιο καθώς και άλλες δραστηριότητες.

Στον τομέα της Μέσης Εκπαίδευσης η “Studyplan” με τα συνεργαζόμενα φροντιστήρια ¨Διακρότημα¨ ξεκινάει τη στήριξη των μαθητών από μελέτη δημοτικού έως και τις πανελλήνιες εξετάσεις και συνεχίζει με την καθοδήγηση – ένταξη των φοιτητών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Η “Studyplan” συνεργάζεται με Πανεπιστήμια και Κολλέγια με αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών από το κράτος (ΑΤΕΕΝ και ΔΟΑΤΑΠ) τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βουλγαρία, Κύπρο, Ιταλία με σκοπό να προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία απόκτησης Πτυχιακών και Μεταπτυχιακών τίτλων. Φροντίζει για τη ορθή ενημέρωση των γονέων αλλά και των φοιτητών ως προς την ένταξή τους στα πανεπιστήμια, ενημερώνει τους γονείς για τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την εξασφάλιση στέγης και παρέχει ξενάγηση των σπουδαστών και των οικογενειών τους στους χώρους των πανεπιστημίων. Στηρίζει και καθοδηγεί τους φοιτητές και τις οικογένειές τους καθ’ όλη τη διάρκεια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, εξασφαλίζει την επαγγελματική τους αποκατάσταση κατά την αποφοίτηση.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Η φιλοσοφία μας αποτυπώνεται στο moto μας: ¨Ο Κόσμος της Εκπαίδευσης¨, για εμάς κάθε μαθητής – φοιτητής είναι μοναδικός. Οι ανάγκες των σπουδαστών μας αποτελούν καθημερινό κίνητρο για το έργο μας.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ
Μέσα από την ολιστική προσέγγιση του κάθε σπουδαστή και της οικογένειάς του δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για την προετοιμασία, τη μάθηση και τον δρόμο προς την επιτυχία με ολιγομελή τμήματα, διαδικτυακή εκπαίδευση και ένα επιτυχημένο πρόγραμμα σπουδών.

ΣΤΟΧΟΣ
Βασικός μας στόχος είναι να διασφαλίσουμε αποτελεσματική εκπαίδευση και να υπερβούμε τις προσδοκίες των μαθητών και των οικογενειών τους. Ενώ βασική μας επιδίωξη είναι να μας γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι ώστε να ανακαλύψουν το όραμά μας που είναι ¨Τα παιδιά μας αξίζουν πάντα το καλύτερο¨.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest Articles