16.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Neapolis Πάφος

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Neapolis προσφέρεται στην Ελληνική γλώσσα, έχει διάρκεια 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα και δύναται να γίνει εξ αποστάσεως. Οι τίτλοι σπουδών είναι αναγνωρισμένοι από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Οι βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους διαμορφώνεται το πρόγραμμα σπουδών, είναι η βιωσιμότητα του περιβάλλοντος και η αειφόρος διαχείριση των τουριστικών οργανισμών. Οι φοιτητές αποκτούν έτσι τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να είναι σε θέση να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι σύγχρονες τουριστικές επιχειρήσεις, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον και μέσα από την τεχνολογική εξέλιξη.

Κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων οι φοιτητές είναι σε θέση να έχουν τις κατάλληλες γνώσεις στο management όπου μπορούν να τις εφαρμόσουν σε επιμέρους τομείς όπως digital marketing, branding, destination management, στρατηγική, πωλήσεις. Αποκτούν εξειδίκευση στη διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, τουριστικών γραφείων, tour operator, τουριστικών προορισμών (DMO), εταιρειών μεταφοράς (αεροπορικών, ακτοπλοϊκών), γνωρίζουν έννοιες και τεχνικές που σχετίζονται με τη λήψη αποφάσεων διοίκησης σε τουριστικές επιχειρήσεις (σύναψη συμβολαίων guarantee allotment, GDS συστήματα, χρήση channel management συστημάτων), έχουν εξοικείωση με τεχνολογικές εφαρμογές όπως etourism και mtourism (DIS, AI, IoT, Big Data, Robotics, virtual & augmented reality).

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων μπορούν να απασχοληθούν ς σε ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, Tour Operator, Αεροπορικές Εταιρείες, Ακτοπλοϊκές Εταιρείες, Destination Management Organization. Επίσης ως ερευνητές – αναλυτές και στελέχη σε υπηρεσίες τουρισμού διεθνώς, ως στελέχη διοίκησης ευρύτερα για επιχειρήσεις και πέραν του τουριστικού κλάδου. Ακόμη ως επιστήμονες και ειδικοί σύμβουλοι, εμπειρογνώμονες σε θέματα τουριστικής, πολιτικής και ανάπτυξης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καθηγητές σε Σχολές Τουρισμού, καθώς και να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε διδακτορικό επίπεδο.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest Articles