16.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Θέσεις πρακτικής άσκησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών ELSA

Η ELSA αποτελεί ένα διεθνή, ανεξάρτητο, μη πολιτικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που δραστηριοποιείται στο πεδίο της νομικής επιστήμης και απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε φοιτητές Νομικής, ασκούμενους και νέους δικηγόρους. Ιδρύθηκε στις 04.05.1981 στη Βιέννη από πέντε φοιτητές Νομικής προερχόμενους από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.

Το πρόγραμμα Ανταλλαγής Ασκούμενων Φοιτητών (Student Trainee Exchange Programme – STEP) δίνει τη δυνατότητα να μεταβούν για ορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο ποικίλει ανάλογα με την εκάστοτε θέση πρακτικής άσκησης, σε μια άλλη χώρα και να εργαστούν σε φορείς νομικού ενδιαφέροντος, όπως δικηγορικά γραφεία, εταιρίες, δικαστήρια, Πανεπιστήμια, οργανισμούς και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης, μπορεί να ποικίλει από διάστημα μεταξύ δύο εβδομάδων έως και δύο χρόνων. Οι ενδιαφερόμενοι εφόσον επιλέξουν τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα που προσφέρεται στο site, δηλώνοντας έως και για τρεις διαφορετικές θέσεις.

Οι περισσότερες θέσεις, ακόμα, είναι αμειβόμενες. Σε περίπτωση που δεν είναι, φροντίζουν να καλύπτονται κάποιες ανταποδοτικές παροχές, όπως διαμονή, διατροφή, ή μετακίνηση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 4 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 23.59.

Παρακάτω θα βρείτε τις θέσεις πρακτικής άσκησης και τη φόρμα συμπλήρωσης συμμετοχής.

Ηλεκτρονική φόρμα

Θέσεις πρακτικής άσκησης δια ζώσης

Θέσεις πρακτικής άσκησης remote

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στο site

 

 

 

Πηγή εικόνας: pikist.com

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest Articles