16.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Προπτυχιακό πρόγραμμα εξ αποστάσεως στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Neapolis Πάφος

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Neapolis Πάφος, προσφέρετε στην αγγλική γλώσσα και αποκλειστικά σε εξ αποστάσεως μορφή. Η διάρκεια των σπουδών είναι τέσσερα έτη.

Το εξ Αποστάσεως Πτυχίο (BSc) στην Ψυχολογία στοχεύει στην κατανόηση των βιολογικών, γνωστικών και συναισθηματικών διαδικασιών που διέπουν την ανθρώπινη εμπειρία και συμπεριφορά, τις θεμελιώδεις αρχές της ψυχολογίας, τις τεχνικές μέσω των οποίων αξιολογείται και τροποποιείται η συμπεριφορά, η εφαρμογή ψυχολογικών θεωριών για την επίλυση προβλημάτων συμπεριφοράς και την ανάπτυξη κριτικής σκέψης παρέχοντας επιστημονικές εξηγήσεις.

Οι φιλικές προς τον χρήστη διαδικτυακές πλατφόρμες του πανεπιστημίου και οι λεπτομερείς οδηγοί μαθημάτων επιτρέπουν μια ευχάριστη εμπειρία κατά τη διάρκεια των σπουδών παρέχοντας καινοτόμο εκπαίδευση σε μελλοντικούς επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

Οι απόφοιτοι θα έχουν τα προσόντα για να εργαστούν σε διάφορους τομείς που εφαρμόζουν την ψυχολογία στην καθημερινή ζωή, για να ενισχύσουν την ευημερία ατόμων, ομάδων και οργανισμών.

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest Articles