16.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Προπτυχιακό στη Νομική από το Frederick University

Ο σκοπός του προγράμματος είναι η πολυσύνθετη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση των φοιτητών στα διαρκώς εξελισσόμενα αντικείμενα του Δικαίου. Πιο συγκεκριμένα, σκοπός του προγράμματος είναι η καλλιέργεια στους φοιτητές νομικής παιδείας με στόχο να τους μυήσει στην προσαρμοστική ικανότητα του Δικαίου, στην έρευνα και τη διαρκή αναζήτηση του Δικαίου, κατά τρόπο που να μπορούν να σταδιοδρομήσουν επιτυχώς σε κάθε επάγγελμα που προϋποθέτει πτυχίο Νομικής, άλλα και να συμβάλουν αποτελεσματικά στην κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική αναβάθμιση της χώρας.

Η γλώσσα διδασκαλίας του προγράμματος είναι η Ελληνική και υπάρχει δυνατότητα για πλήρη ή μερική φοίτηση.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εκφράσουν και να αναπτύξουν νομικά επιχειρήματα μέσα σε ένα κλίμα ακαδημαϊκού διαλόγου, παραπέμποντας τόσο σε νομολογία – νομοθεσία, αλλά και σε θεωρητικές – ακαδημαϊκές απόψεις, να εξοικειωθούν με την αναζήτηση των απαραίτητων πηγών πληροφόρησης και να καταστούν μελετητές της εξελικτικής πορείας του Δικαίου. Επίσης να εξοικειωθούν με την επίλυση πρακτικών προβλημάτων έτσι ώστε να καταστούν από νωρίς κοινωνοί των υψηλών απαιτήσεων του δικηγορικού επαγγέλματος και του νομικού συμβούλου ευρύτερα. Τέλος να αναπτύξουν όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται με σκοπό να λειτουργούν αποτελεσματικά σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων (Ε.Α.Ι.Π.) και είναι αναγνωρισμένο από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.). Το Τμήμα Νομικής έχει αναγνωριστεί από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμο με τα αντίστοιχα των Ελληνικών Α.Ε.Ι.

 

 

Πηγή εικόνας: mythiki-anazitisi.blogspot.com

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest Articles