16.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Προπτυχιακό Εξ Αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Frederick University

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει στους σπουδαστές γνώσεις, δεξιότητες και αντιλήψεις που θα τους βοηθήσουν να εξασκήσουν την καριέρα τους οπουδήποτε στον κόσμο σε συναφείς τομείς με τον κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Η διάρκεια φοίτησης του προγράμματος μπορεί να είναι πλήρης ή μερική και δύναται να γίνει εξ αποστάσεως.

Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αποκτήσουν γενικό πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση σε έναν από τους ακόλουθους τομείς:
• Λογιστική
• Μάρκετινγκ
• Οικονομικά
• Χρηματοοικονομικά
• Οργάνωση και Διοίκηση

Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα αποκτήσουν ικανότητες και δεξιότητες σ’ ένα ευρύ φάσμα κλάδων και λειτουργιών της Διοίκησης Επιχειρήσεων, όπου θα μπορούν να αναπτύξουν επικοινωνιακές δεξιότητες που θα διευκολύνουν την αντίληψη, ανάλυση και διάγνωση επιχειρηματικών καταστάσεων και θα ενισχύσει την απαραίτητη ικανότητα στην αντιμετώπισή τους. Επιπρόσθετα παρέχει στους φοιτητές τη βαθιά πρακτική γνώση και εμπειρία στις εφαρμογές της πληροφορικής των επιχειρήσεων όπως και να εισαγάγει τους σπουδαστές στις παγκόσμιες επιχειρηματικές λειτουργίες και να τους προετοιμάσει να αντιμετωπίσουν πραγματικές επιχειρηματικές καταστάσεις.

Το Πρόγραμμα σπουδών προσφέρεται στην Αγγλική γλώσσα για να προετοιμάσει καλύτερα τους φοιτητές για περαιτέρω σπουδές και να τους προσφέρει επιπλέον εφόδια για την αγορά εργασίας. Για φοιτητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή ελλείψεις στην Αγγλική γλώσσα το Πανεπιστήμιο Frederick παρέχει διάφορα μέτρα στήριξης ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του προγράμματος.

Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων (Ε.Α.Ι.Π.) και είναι αναγνωρισμένο από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.). Το πρόγραμμα σπουδών έχει αναγνωριστεί από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμο με τα αντίστοιχα των Ελληνικών Α.Ε.Ι.

 

 

Πηγή εικόνας: pikist.com

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest Articles