Ακαδημαϊκές

Συμβουλές

Επαγγελματικές

προτάσεις

Επιτυχία

StudyPlan

Επικοινωνία

Εποικοινωνήστε μαζί μας, περιγράφοντας τις ιδέες σας και τις ανησυχίες σας.

Επιτυχία

Ολοκληρώνουμε τις απαιτούμενες διαδικασίες για την εκπλήρωση των στόχων σας.

Ανάλυση

Θα εξετάσουμε και θα προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές με βάση τις απαιτήσεις σας.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Με ακαδημαϊκό προσανατολισμό και επαγγελματική κατάρτιση χτίζουμε μαζί το δικό σας μέλλον!
Το να κάνει κάποιος τη σωστή επιλογή για μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής του, δηλαδή για το τι και πού θα σπουδάσει, είναι πολύ σημαντικό να συνοδεύεται από άρτια ακαδημαϊκή καθοδήγηση, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες στο σημερινό παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, που μπορεί να επηρεάσουν με τον λάθος τρόπο. Ως σύμβουλοι ακαδημαϊκού προσανατολισμού, έχουμε στόχο να παρακινήσουμε τον ενδιαφερόμενο να κάνει την ορθότερη επιλογή, ανάμεσα σε μια πληθώρα από ιδέες και πληροφορίες, που κάποιες φορές φαίνονται δυσνόητες. Οι γνώσεις μας, βέβαια, δε θα ήταν ποτέ αρκετές, εάν δε συνοδεύονταν από την εμπειρία. Με τη γνώση αποκτάς κατάρτιση και με την εμπειρία ορθά αποτελέσματα.

Προνοητικότητα και Oργάνωση

Η προνοητικότητα και η οργάνωση είναι δύο από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις, για να θέσει ένας νέος τις σωστές βάσεις. Από νεαρή ηλικία, μπορούμε να χτίσουμε για τον καθένα τα κατάλληλα θεμέλια, στα οποία θα βασιστεί, για να κάνει τη σωστή αρχή για το μέλλον του. Γι’ αυτό θέλουμε και καταφέρνουμε να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις απαιτήσεις που θα εμφανιστούν μπροστά σας. Η «προετοιμασία» είναι η λέξη-κλειδί. Εφόσον προετοιμάσουμε κατάλληλα το κάθε άτομο ξεχωριστά, θα είναι ικανό να γνωρίζει από πριν ποιες κατευθύνσεις πρέπει να ακολουθήσει, για να εισέλθει σε ένα εξειδικευμένο πεδίο σπουδών.

Σύμβουλοι Ακαδημαϊκού Προσανατολισμού

Οι σύμβουλοι ακαδημαϊκού προσανατολισμού είναι έτοιμοι να σας ενημερώσουν για τα διάφορα αντικείμενα σπουδών, ανάλογα με τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα και τα προσόντα σας, αλλά, πάνω από όλα, ανάλογα με τους στόχους σας.Κάποιες επιπρόσθετες αρμοδιότητες που αναλαμβάνουμε είναι η διευθέτηση εισιτηρίων και χώρου διαμονής, η ολοκλήρωση της αναχώρησης, η επίβλεψη της εισδοχής.

Οι υπηρεσίες μας

 • Επικοινωνία με το πανεπιστήμιο

  Οι υπηρεσίες που προσφέρει η ομάδα του StudyPlan βοηθούν τον ενδιαφερόμενο, από όπου κι αν βρίσκεται, να επικοινωνήσει με Πανεπιστήμια και Σχολές που τον ενδιαφέρουν.Στεκόμαστε δίπλα στον υποψήφιο σπουδαστή και του προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση, με σκοπό την πρόσβασή του σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, με την καλύτερη προσφορά και με το λιγότερο κόστος και χρόνο.

 • Επαγγελματικός Προσανατολισμός..

  Εάν ο ενδιαφερόμενος δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα για το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει, η ομάδα του StudyPlan του δίνει τη δυνατότητα να κάνει τη σωστή επιλογή ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα παγκοσμίως, μέσω τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και συναντήσεων. Κατέχουμε τα εφόδια και εξειδικευμένες μεθόδους, που αναδεικνύουν τις ξεχωριστές δυνατότητες του καθενός.

 • Εμπιστοσύνη στο ακέραιο..

  Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, το άτομο τυγχάνει πλήρους εχεμύθειας, εφόσον καλείται να πάρει μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής του. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αγαστή συνεργασία, η πλήρης ενημέρωση, η εμπεριστατωμένη έρευνα και η σχέση εμπιστοσύνης.

Δείτε τις διαθέσιμες χώρες σπουδών

επιλογές από 13 χώρες σε όλο τον κόσμο!

null
Υπηρεσίες

Συμβουλές ακαδημαϊκής Καριέρας

Στόχος μας η παροχή ειδικών συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όλους τους φοιτητές μας, προκειμένου να μπορέσουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Δίνουμε προτεραιότητα σε μια αναλυτική εξέταση των ικανοτήτων των φοιτητών ώστε να μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες επιλογές για το μέλλον τους.

Συγγραφή Βιογραφικού

Η συγγραφή ενός πετυχημένου βιογραφικού είναι το πρώτο βήμα για να κερδίσει κάποιος την εντύπωση του εργοδότη και να κερδίσει μια θέση για μια συνέντευξη. Κατα τη διάρκεια του έτους οργανώνουμε σεμινάρια για την σωστή συγγραφή βιογραφικού και cover letter.

Τάσεις Εργοδοσίας

Οι μελλοντικές τάσεις εργασίας αποτελούν σημαντικό παράγοντα για αποφάσεις σχετικά με τον τομέα σπουδών που δύναται να ακολουθήσει ο υποψήφιος. Διενεργούμε πλήρη ανάλυση σχετικά με το ζήτημα για όλες τις χώρες που αναλαμβάνουμε.

Προετοιμασία Συνέντευξης

Μετά απο ένα επιτυχημένο βιογραφικό, επόμενος στόχος είναι μια συνέντευξη οπού θα είστε προετοιμασμένοι για να την κερδίσετε. Κατά τη διάρκεια του έτους πραγματοποιούμε σεμινάρια για το πώς θα δίνετε την καλύτερη εντύπωση σε μια συνέντευξη.

Διευθέτηση Διαμονής

Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών διαμονής, προσαρμοζόμενο στις εκάστοτε ανάγκες κάθε φοιτητή. Συνεργαζόμαστε με φοιτητικές εστίες και μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην ολοκλήρωση της απαραίτητης διαδικασίας για την αίτηση σε αυτές. Ανάλογα με την πόλη και χώρα της επιλογής σας, θα σας παρουσιάσουμε όλες τις δυνατές υποψηφιότητες διαμονής για να καλύψουμε κάθε απαίτηση που μπορεί να έχετε.

Start-Up Εταιρειών

Ειδικά σεμινάρια εκπαίδευσης και προετοιμασίας για την έναρξη μιας επιχείρησης οργανώνονται κάθε χρόνο. Με την καθοδήγησή μας θα αποκτήσετε τις κατάλληλες γνώσεις και πληροφορίες για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε και τους κινδύνους που πρέπει να προσέξετε.
Σπούδασε

Βρείτε αυτό που ψάχνετε με τη βοήθειά μας..

..συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε !

Επικοινωνία

contact us
 • Ευαγγελικής Σχολής 89, 162 32
 • 210 7647224 – 26
 • vyronas@eurognosi.info

Όνομα / Επώνυμο (required)

Email (required)

Θέμα

Κείμενο