ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ – ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Επένδυση στην εκπαίδευση – Φροντιστήρια με παρόν και μέλλον!

Το Διακρότημα σήμερα

Το όνομα των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ® αναγνωρίζεται σε περισσότερες από 60 περιοχές σε Ελλάδα και Κύπρο με 2 πιστοποιήσεις 2 πιστοποιήσεις ολικής ποιότητας ISO 9001 και ΕΛΟΤ 1433 από τους LLOYD’S Register του Λονδίνου.

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΜΑΣ. Η ποιότητα είναι σημαντικότερη από την ποσότητα. Ο βασικός μας στόχος είναι να είμαστε ένας όμιλος φροντιστηρίων που συνδυάζει την ποιότητα και την αξιοπιστία σε κάθε τομέα δράσης του, στις υπηρεσίες του, στα εκπαιδευτικά του προϊόντα καθώς και στον τρόπο διοίκησης των φροντιστηρίων του δικτύου.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Όλοι οι διευθυντές των φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ® είναι συνεργάτες και συνάδελφοι στην ίδια επιχείρηση, οι οποίοι σέβονται ο ένας τον άλλο και εργάζονται μαζί σαν ομάδα για το κοινό καλό: για την επιτυχία των μαθητών τους και των φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ!

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ®. Οι μέθοδοι διδασκαλίας μας, η διαρκής εκπαιδευτική υποστήριξη που παρέχουμε στους μαθητές μας, η αδιάκοπη προσπάθεια για την επιτυχία τους καθώς και η ποικιλία των τεχνολογικών μέσων εμπέδωσης των μαθημάτων, δεν ανταποκρίνονται μόνο στις απαιτήσεις της σημερινής αγοράς, αλλά είναι συντονισμένες με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και των υπηρεσιών της εκπαίδευσης παγκόσμια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η φροντιστηριακή εκπαίδευση ΔΕΝ είναι ένα απλά ελληνικό φαινόμενο αλλά ένα παγκόσμιο γεγονός. Φροντιστήρια υποστήριξης των μαθημάτων του σχολείου υπάρχουν σήμερα στην Ιαπωνία, την Αυστραλία, την Ιρλανδία, στη γειτονική μας Ιταλία και σε τόσες άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

 • Τα μαθήματα γίνονται σε μικρές ομάδες μαθητών 3-7 ατόμων (5 άτομα κατά μέσο όρο)

   

 • Τα τμήματα είναι ομοιογενή και ο μαθητής εντάσσεται σε κάποιο τμήμα με βάση τη βαθμολογία της προηγούμενης τάξης αλλά και με ειδικά “διαγνωστικά” διαγωνίσματα των φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

   

 • Το μάθημα είναι 60λεπτο με ένα δεκάλεπτο διάλειμμα κάθε 2ώρες στην αλλαγή μαθήματος. Δηλαδή το ημερήσιο πρόγραμμα του τμήματος (4 ωρών μαθήματος) περιλαμβάνει ένα 10λεπτο διάλειμμα και όχι 4 διαλείμματα.

   

 • Τα ολιγόλεπτα διαγωνίσματα στην τάξη, τρίωρα διαγωνίσματα κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα και ο ειδικός κύκλος προετοιμασίας στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα είναι υποχρεωτικής συμμετοχής από τους μαθητές.

   

 • Ειδική προετοιμασία με ψυχομετρικές δοκιμασίες και προετοιμασία αθλημάτων για την εισαγωγή των μαθητές σε σχολές στρατιωτικές και της ΕΛ.ΑΣ.

 • Ημερίδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ειδικά “test” επαγγελματικού προσανατολισμού, προσωπικές συναντήσεις με ειδικούς συμβούλους επαγγελματικής σταδιοδρομίας, βοηθούν τους μαθητές να επιλέξουν την κατεύθυνση και τις σχολές που τους ταιριάζουν.

 • Καρτέλες μαθήματος αποτυπώνουν ανά δίωρο την επίδοσή του. Η επίδοση του μαθητή ανά ημέρα προσέλευσής του στο χώρο του φροντιστηρίου είναι συνεχώς διαθέσιμη.

 • Βιβλία ειδικής προετοιμασίας εκδόσεων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και επιπρόσθετο υποστηρικτικό υλικό (CD – διαφάνειες) παραλαμβάνονται από τους μαθητές το πρώτο δεκαήμερο της εγγραφής τους.

  Κάντε την εγγραφή σας τώρα!

  Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς για ενημέρωση σε ότι χρειάζεστε!