16.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ IdEF

Το Γαλλικό κολλέγιο Idef προσφέρει την δυνατότητα απόκτησης προπτυχιακών τίτλων για τα τμήματα της Νομικής και της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Παρακάτω θα παρουσιάσουμε μια συνοπτική εικόνα των δύο αυτών προπτυχιακών προγραμμάτων.

Το πρόγραμμα σπουδών της Νομικής έχει ως σκοπό οι φοιτητές να εντρυφήσουν στις γνώσεις και τις βασικές έννοιες της Νομικής Επιστήμης. Θα διδαχθούν μαθήματα Αστικού Δικαίου, Συνταγματικού, Διοικητικού, Εργατικού και Ποινικού Δικαίου, όχι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και σε αυτό των τεχνικών γνώσεων που απαιτούνται. Επίσης να αφομοιώσουν τις τεχνικές για άρτιο και επιστημονικό γραπτό και προφορικό λόγο, δεξιότητες οι οποίες είναι απαραίτητες για την άσκηση του επαγγέλματος.
Το πτυχίο στο Γαλλικό Κολλέγιο IdEF είναι ισοδύναμο με τους απονεμόμενους τίτλους των τμημάτων Νομικής των Ελληνικών ΑΕΙ και αναγνωρισμένο από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΑΕΠ) του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Όσον αφορά το προπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Κολλεγίου IdEF απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον τομέα των Αθλημάτων της Γυμναστικής και της Φυσικής Αγωγής.
Η διδασκαλία γίνεται στα Ελληνικά με τις σπουδές να πραγματοποιούνται στην Αθήνα ενώ παράλληλα γίνεται και εκμάθηση Γαλλικών. Οι φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι στο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord και έχουν την ίδια φοιτητική ιδιότητα με τους φοιτητές της Γαλλίας.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest Articles