5 κορυφαίες σχολές για την καριέρα σας!

Αναζητάτε το διαβατήριό σας για μία επιτυχημένη σταδιοδρομία; Για ακόμη μία χρονιά, η Ευρωγνώση Βύρωνα φροντίζει για το μέλλον σας! Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, σας συστήνει τα Προπτυχιακά Προγράμματα 5 κορυφαίων Σχολών της Κύπρου, όπου η εκπαιδευτική εμπειρία αποκτά μία πρωτοποριακή διάσταση.

Επιθυμείτε να εξασφαλίσετε πολύτιμες γνώσεις, ισχυρές διασυνδέσεις και ένα Αναγνωρισμένο Πτυχίο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., το οποίο θα αποτελέσει κλειδί για την επαγγελματική εξέλιξή σας; Επιλέγοντας να σπουδάσετε σε ένα από τα Προπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις, εφοδιάζεστε με μέσα απαραίτητα για την απογείωση της καριέρας σας. Διαβάστε περισσότερα στη συνέχεια!

1.    Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης

Φιλοδοξείτε να σταδιοδρομήσετε ως ηγετικό στέλεχος στους τομείς της Διοίκησης, των Οικονομικών, της Λογιστικής και των Τραπεζικών; Η Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης προσφέρει τα ιδανικά Προπτυχιακά Προγράμματα για εσάς. Εδώ, οι επιλογές είναι δύο: Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Πτυχίο Τραπεζικής, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών. Παρ’ όλα αυτά, ο στόχος είναι ένας και κοινός: η επαγγελματική κατάρτιση και καταξίωση των αποφοίτων!

2.    Σχολή Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών

Αν ονειρεύεστε μία λαμπρή καριέρα ως Αρχιτέκτονας, Πολιτικός Μηχανικός ή Εκτιμητής Ακινήτων, έφτασε η στιγμή να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα! Η Σχολή Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις διαθέτει άρτια δομή, εξαίρετο διδακτικό προσωπικό, εξειδικευμένα εργαστήρια και πέντε Προπτυχιακά Προγράμματα κορυφαίας ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών: Αρχιτεκτονικής, Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Πολιτικών Μηχανικών και Ανάπτυξης και Εκτίμησης Ακινήτων.

3.    Σχολή Επιστημών Υγείας

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα της Σχολής Επιστημών Υγείας ειδικεύεται στον τομέα της Ψυχολογίας, παρέχοντας παράλληλα μία σφαιρική εκπαίδευση και κατάρτιση, η οποία διευρύνει σημαντικά τις επαγγελματικές δυνατότητές των σπουδαστών του. Το Πτυχίο Ψυχολογίας, που προσφέρει το Πρόγραμμα, συνδυάζει την επιστημονική γνώση, τις αναλυτικές ικανότητες και τις πρακτικές δεξιότητες που χρειάζεστε, ώστε να διαπρέψετε σε εργασιακές θέσεις που απαιτούν υψηλή διορατικότητα και εις βάθος κατανόηση των αρχών συμπεριφοράς.

4.    Σχολή Νομικής και Κοινωνικών Επιστημών

Το Πτυχίο Νομικής ήταν πάντοτε ένας από τους στόχους σας; Σπουδάζοντας στη Σχολή Νομικής και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις, θα έχετε την ευκαιρία να ικανοποιήστε κάθε εργασιακό στόχο και φιλοδοξία σας! Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα της Σχολής σάς παρέχει την απαραίτητη θεωρητική γνώση, εμβαθύνει την κριτική σκέψη σας και σας προετοιμάζει καταλλήλως, ώστε να χαράξετε μία άκρως επιτυχημένη και αξιέπαινη επαγγελματική διαδρομή στους νομικούς/δικηγορικούς κύκλους Ελλάδας και Κύπρου.

5.    Σχολή Επιστημών Πληροφορίας

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα της Σχολής στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική καλύπτει στο μέγιστο το γνωστικό αντικείμενο ενός εκ των πιο περιζήτητων κλάδων στην αγορά εργασίας – των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών! Μέσα από αυτό, θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις αναγκαίες αναλυτικές και τεχνολογικές δεξιότητες, για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά έως και τις πιο πολύπλοκες τεχνικές και διοικητικές απαιτήσεις των εξειδικευμένων συστημάτων Πληροφορικής σε Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα.

Κλείστε τη θέση σήμερα!

Ενδιαφέρεστε να παρακολουθήστε κάποιο από τα Προπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις; Πραγματοποιήστε αίτηση εγγραφής εγκαίρως, βιώστε μία συναρπαστική εμπειρία σπουδών και εξοπλιστείτε με πλούσια εφόδια για το μέλλον σας!

Το StudyPlan.gr βρίσκεται πάντοτε δίπλα σας, προσφέροντάς σας αναλυτικές πληροφορίες και εντελώς δωρεάν καθοδήγηση.

Όνομα / Επώνυμο*

E-mail*

Τηλέφωνο

Επιθυμητή ώρα επικοινωνίας

Σημειώσεις